Quan rius la ment s'atura

Gemma Mogas Ràfols

Taller pràctic de ioga del riure

Ioga del riure

Què succeeix quan rius sense raó? És possible riure junts sense riure’s de ningú? Amb el ioga del riure o hasya yoga practicaràs exercicis del riure en grup, rialles a través dels txakres, tècniques de respiració, mantres somrients, meditació del riure i relaxació guiada profunda. Riure és molt sa i és un do innat que ens allibera i ens fa millors persones.

La Gemma Mogas, professora de ioga integral, t’oferirà eines per aprendre a riure’t de la ridiculesa de la ment enmig de molta diversió i complicitat. Un espai segur on el riure i el somriure podran fluir en llibertat. Inscripció obligatòria. Places limitades.

Cinc Beneficis del Ioga del Riure

  1. Quan rius et sents bé i vius millor la vida: el Ioga del Riure pot canviar l'estat anímic en pocs minuts gràcies al torrent d'endorfines que s'escampen per tot el nostre cos, que junt amb un bon humor tot ens sembla més bonic.
     
  2. Quan rius et sents més sa/na: el Ioga del Riure millora el sistema immunitari i redueix el nivell d'estres de manera que emmalaltim menys a la vegada que estem més preparats per afrontar les malalties amb més garanties de recuperació.
     
  3. Quan rius et desenvolupes millor: el nostre cervell necessita un 25% més d'oxigen que qualsevol altre òrgan. El Ioga del Riure proporciona major aport d'oxigen per la qual cosa ens trobem més actius i motivats millorant en eficiència i qualitat en el que fem.
     
  4. Quan rius millora la teva vida social: la qualitat de la nostra vida depèn de quan bones relacions socials tenim. El Ioga del Riure connecta ràpidament a les persones entre elles proporcionant moments d'unió des del cor sense jutjar ni ser jutjats
     
  5. Quan rius el teu esperit s' eleva: tots sabem riure quan les coses van bé, però com riure en aquells moments difícils de la vida. El ioga del riure ens fa tenir una actitud mental positiva permetent-nos afrontar la vida amb el somriure dibuixat al nostre rostre.

pictograma-agenda.png
Diumenge, 17 d'abril, 11 a 13 h

pictograma_lloc.png
Escola Parc de les Aigües

pictograma_preu.png
Activitat gratuïta

pictograma-roba.png
Per a realitzar el taller s'aconsella dur roba còmoda i aigua per beure. Activitat apta per a persones de totes les condicions físiques.


ACTIVITAT COMPLETA

INSCRIPCIONS TANCADES